• Op werkdagen voor 19:30 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Gratis retourneren
  • Voordelen voor VIPS
Winkelmandje
  • Special Design

Special Design

Image

 

Een shirt dat exact weerspiegelt wie jullie zijn. Een shirt dat een enorme boost geeft aan het teamgevoel. Met Special Design van hummel ontwerp je een tenue dat niemand anders heeft. Iets bijzonders. Een tenue dat vertelt wie jullie zijn.

Met Special Design ontwerp je in samenwerking met de designers van hummel een shirt en short met een unieke uitstraling. De hoge kwaliteit en de perfecte pasvorm die je van ons kent, gecombineerd met een ontwerp dat precies past bij het karakter van jouw club. Zelfs kousen met clubuitstraling zijn mogelijk!

Image 

 

Image 

Waar kun je uit kiezen?

Special Design shirts en shorts van hummel zijn al mogelijk vanaf 15 stuks. Met de Limited-variant kies je uit vele bestaande ontwerpen, waarvan je zelf de kleuren en het soort kraag invult. Special Design Unlimited is mogelijk vanaf 100 stuks. Daarbij kun je volledig je eigen design bepalen, met onbeperkte kleuropties en keuze uit verschillende soorten kragen en mouwen. 

 

  Limited  Unlimited 
Vanaf hoeveel stuks? v.a. 15 stuks v.a. 100 stuks
Welke producten? shirts en shorts shirts, shorts en kousen
Is er keuze uit een onbeperkt aantal designs? Nee Ja
Zijn er onbeperkte kleurmogelijkheden? Nee Ja
Kunnen namen en nummers meteen in het ontwerp worden verwerkt? Ja Nee
Uit hoeveel soorten kragen kun je kiezen? 3 ca. 10
Kun je kiezen welk type mouw je wilt? Nee Ja

Kousen in de unieke stijl van de club maken het tenue helemaal af! Special Design kousen kunnen bestaan uit maximaal vier kleuren. Het ontwerp is vrij, mits technisch haalbaar. Je kunt kiezen uit de vele standaardkleuren, maar ook eigen kleuren laten inverven. De minimale aantallen om te bestellen zijn 150 paar per model (minimaal 15 per maat).

 

Hoe werkt het?

Het ontwerpen van een Special Design tenue voor een team of een club vindt plaats in de driehoek tussen de club, de sportspeciaalzaak en de designers van hummel. Vertegenwoordig je een team of club en heb je interesse? Neem dan contact op met je sportspeciaalzaak. Deze vormt de schakel tussen de wensen van de club en de mogelijkheden die hummel biedt. We maken graag iets moois voor je! Voor sportspeciaalzaken is alle informatie te vinden via de Dealerlogin

 

Wil je weten wat hummel voor jullie kan betekenen?

Neem dan contact met ons op!

Image 

OF bel ons op: 0570 – 665366

Image