• Op werkdagen voor 19:30 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf €20
  • Gratis retourneren
  • Voordelen voor VIPS
Winkelmandje
  • Sponsorships

Sponsorships

Voor hummel draait alles om teamsport. Niet om leeftijd of niveau, maar om het teamgevoel dat alle spelers verbindt. De bijna vanzelfsprekende aanwezigheid van hummel op ieder sportveld en in iedere sportzaal van Nederland, is het resultaat van een grenzeloze passie voor teamsport. De sponsorovereenkomsten met vele honderden voetbal-, volleybal- en handbalclubs, maken hummel marktleider in teamwear. Ook op het hoogste niveau zie je hummel terug met diverse mooie sponsorships. De iconische chevrons vormen onze stempel van kwaliteit en karakter.

In 1985 werd het van oorsprong Deense merk geïntroduceerd in de Benelux. Met een nóg sterkere focus op teamsport dan in het land van oorsprong, en met behoud van de schat aan ervaring. Zo is hummel in de Benelux uitgegroeid tot hét teamwear merk bij uitstek.

Image
FC Emmen debuteerde in seizoen ‘18/’19 in de Eredivisie en handhaafde zich vervolgens even overtuigend als verrassend op het hoogste niveau. Met ingang van seizoen ‘19/’20 is de club verbonden aan hummel. En dat is niet voor het eerst: Bas Dost, René Grummel, Michel van Oostrum en Ben Haverkort zijn enkele iconische FC Emmen-spelers die eerder al in hummel te bewonderen waren. In het verleden werkten we, beiden gevestigd in het oosten van het land, al meerdere malen samen. Met ingang van seizoen 2019/2020 maakt het partnership een comeback die ongetwijfeld tot mooie resultaten gaat leiden! De nieuwe shirts zijn alvast zeer enthousiast ontvangen door de supporters.

FC Emmen

 

Image
Met ingang van seizoen ‘19/’20 speelt De Graafschap in kleding van hummel. De samenwerking met de 'trots van de Achterhoek' is vastgelegd t/m 2023. Helemaal nieuw zijn we niet voor elkaar: van 1991 t/m 1996 speelde De Graafschap ook al in hummel. Doorslaggevend in de keuze van De Graafschap was de mogelijkheid om met hummel een geheel eigen tenue te ontwerpen, waardoor de samenwerking ook echt een meerwaarde is voor de supporters van De Graafschap. De nieuwe shirts zijn dan ook een ode aan de Achterhoekse roots, waarbij het uitshirt zelfs volledig in de kleuren en het patroon van de Achterhoekse vlag is uitgevoerd.

De Graafschap

 

Image

Het eerste damesteam van VOC Amsterdam komt in de Eredivisie uit in hummel. De dames behoren tot de absolute top van Nederland en wonnen in 2017, 2018 en 2019 drie landstitels op rij. De dames spelen in de zwarte uitvoering van het hummel Lyon shirt, dat speciaal voor indoorsporten is ontwikkeld. Zo zijn de stiknaden extra verstevigd en heeft het shirt een wat langer model. De keepsters spelen in het rood, in de hummel Paris Round Neck sweater. Een aantal dames speelt ook regelmatig in het oranje: zij maken ook deel uit van het Nederlandse Team.

VOC Amsterdam

 

Image

Don Bosco Gent