• Op werkdagen voor 19:30 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Gratis retourneren
  • Voordelen voor VIPS
Winkelmandje
  • Sponsorships

Sponsorships

Voor hummel draait alles om teamsport. Niet om leeftijd of niveau, maar om het teamgevoel dat alle spelers verbindt. De bijna vanzelfsprekende aanwezigheid van hummel op ieder sportveld en in iedere sportzaal van Nederland, is het resultaat van een grenzeloze passie voor teamsport. De sponsorovereenkomsten met vele honderden voetbal-, volleybal- en handbalclubs, maken hummel marktleider in teamwear. Ook op het hoogste niveau zie je hummel terug met diverse mooie sponsorships. De iconische chevrons vormen onze stempel van kwaliteit en karakter.

In 1985 werd het van oorsprong Deense merk geïntroduceerd in de Benelux. Met een nóg sterkere focus op teamsport dan in het land van oorsprong, en met behoud van de schat aan ervaring. Zo is hummel in de Benelux uitgegroeid tot hét teamwear merk bij uitstek.

hummel FC Emmen 2023/2024

FC Emmen

 

hummel Don Bosco 2023/2024

Don Bosco Gent

 

LET OP: Op deze webshop verkopen wij geen officiële tenues van onze sponsorship teams. Wel brengen wij sporadisch unieke, limited edition producten uit in samenwerking met onze ambassadeurs. Houd onze webshop dus goed in de gaten!

Tevens zijn hummel Nederland en België onderdeel van hummelsport uit Denemarken. Ons moederbedrijf is sponsor van onder meer Everton FC, Southampton FC, Real Betis, FC Köln, Werder Bremen, Malaga CF, Las Palmas en nog meer. Deze shirts kun je vinden op www.hummel.net.