• Op werkdagen voor 19:30 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Gratis retourneren
  • Voordelen voor VIPS
Winkelmandje
  • Brand story

Brand story

 

Image

 

In 1923 beleefde hummel een vliegende start, toen het een van de eerste moderne voetbalschoenen met noppen ontwikkelde. Met het volgende baanbrekende idee, het ontwerpen van unieke tenues voor sponsorships, ging hummel in de jaren-60 grote sponsorcontracten aan met Europese voetbalclubs. Zo groeide hummel uit tot een bekendheid in de sportwereld. Het merk droeg meteen al een geëngageerde boodschap uit: hummel gelooft in het vermogen van sport om de wereld ten goede te veranderen. 

In Nederland is hummel inmiddels al vele jaren marktleider op het gebied van teamwear. Het merk is goed vertegenwoordigd in de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie en het amateurvoetbal, maar ook in sporten als handbal en volleybal. 

Ook in deze indoorsporten ging hummel al vele jaren terug grote samenwerkingen aan: het merk is partner van diverse volleybalclubs op het hoogste niveau én was partner van het Nederlandse Handbal Verbond. De opmars van de Nederlandse handbaldames naar de absolute wereldtop, is één van de hoogtepunten van de hummel sponsorship historie. 

Image

 

De sponsorovereenkomsten met vele honderden amateurclubs in Nederland, zorgen ervoor dat het merk niet van de sportvelden is weg te denken. Want wie er op let, ziet ze opeens overal: de kenmerkende hummel chevrons. Deze iconische symbolen sieren de hummel producten al sinds 1955 en staan voor teamspirit, progressie en de drive om te winnen. Begrippen die ruim 60 jaar later nog altijd perfect bij het merk passen. De chevrons van hummel zijn een stempel van kwaliteit en karakter.

Tot op de dag van vandaag is hummel een geliefd merk onder vele sporters. De bijna vanzelfsprekende aanwezigheid van het merk, op vrijwel ieder sportveld, zegt alles over de mate waarin hummel na al deze jaren vergroeid is geraakt met datgene waar het in 1923 allemaal mee begon: de liefde voor sport.

 

About

Deventrade Group
hummel is onderdeel van de Deventrade Group: een Nederlands familiebedrijf dat in 1985 is opgericht en nu wordt gerund door de tweede generatie. Deventrade is toonaangevend in teamwear. Het bedrijf voert internationaal diverse sportmerken, variërend van eigen merken (Stanno en Reece Australia) tot licentiehouderschap (hummel, Derbystar, Select). Met dank aan aanwezigheid in meer dan 700 Nederlandse sportspeciaalzaken en diverse sponsorships op het hoogste niveau, is Deventrade als geen ander nauw betrokken bij sportend Nederland.

Bekijk de bedrijfsvideo:

 

Code of Conduct
De kernwaarden van de Deventrade Group worden weerspiegeld in de Code of Conduct. Deze code beschrijft het beleid van Deventrade als opdrachtgever en partner van diverse leveranciers. Deventrade streeft er naar aansluitend bij haar missie volgens drie pijlers te ondernemen: verantwoord, integer en met hoge ethische standaarden. Het bedrijf zet zich in voor veilige arbeidsomstandigheden en eerlijke arbeidsvoorwaarden en houdt hier nauw toezicht op in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen.