• Op werkdagen voor 19:30 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf €20
  • Gratis retourneren
  • Voordelen voor VIPS
Winkelmandje
  • Retourvoorwaarden

Retourvoorwaarden

Zichttermijn & Herroepingsrecht

Bekijk op je gemak of het product aan je verwachtingen voldoet. Voor alle gedane bestellingen geldt het Europese herroepingsrecht en een zichttermijn van 14 dagen. Dit geldt ook voor artikelen uit de Outlet. De 14 dagen gaan in op de eerstvolgende dag na het ontvangen van je bestelling. Je mag het ontvangen product uitpakken, bekijken, beoordelen en/of passen. Binnen deze 14 dagen heb je het recht om zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Na aanmelding heb je vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. Je kan ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 14 dagen na ontvangst  terugsturen, als je daarbij maar een mededeling voegt waaruit jouw wens tot herroeping blijkt.

Wil je je artikel ruilen of retourneren, dan kan dat volgens bovenstaande eenvoudige modules. Je mag ook op een andere wijze aangeven dat je gebruik maakt van je herroepingsrecht. Als je hiervoor kiest, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of via e-mail) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kan ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Voor het juiste retouradres verwijzen wij je naar de meegeleverde retoursticker.

We waarderen het als je direct na ontvangst controleert of je bestelling onbeschadigd en compleet geleverd is. Mocht dit niet zo zijn, meld dit dan aan ons via de Klantenservice, dan maken we dat in orde!

Voorwaarden

Je wilt een of meer artikelen terugsturen. Om het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort te krijgen, vragen we je te voldoen aan de volgende voorwaarden: 

  • Het artikel is retour gestuurd binnen de zichttermijn van 14 dagen.
  • Het artikel is compleet en in originele staat. Indien mogelijk stuur je het product terug in de fabrieksverpakking.
  • Het artikel is niet gebruikt of gedragen (passen mag natuurlijk wel).

Je geeft in de doos duidelijk aan wie de afzender is (door het bijvoegen van de retourbon) zodat wij kunnen achterhalen van wie de retourzending is.

Je kan ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Retourneer je je producten via ons retoursysteem, dan zijn er geen kosten aan verbonden. Verstuur je liever via PostNL of een andere verzender, dan zijn de retourkosten voor jou. De kosten voor het opsturen van een pakket via PostNL bedragen meestal € 6,95.

Terugbetaling

Zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding krijg je het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten van de heenzending terug. 

Zodra we de geretourneerde goederen hebben ontvangen, of wanneer er aangetoond is dat de goederen naar ons onderweg zijn, betalen we je het verschuldigde bedrag terug. 

Indien het product beschadigd aan ons teruggezonden wordt, kunnen wij hiervoor kosten in rekening brengen.
Heb je je gehele bestelling geretourneerd? Dan ontvang je ook de eventueel betaalde verzendkosten terug voor het versturen van het pakket van hummel naar jou. Je ontvangt het retourbedrag op de rekening en in het betaalmiddel waar ook mee betaald is. 

Nog vragen? Neem contact op met onze Klantenservice of wellicht staat het antwoord tussen de Veelgestelde vragen.