• Op werkdagen voor 19:30 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf €20
  • Gratis retourneren
  • Voordelen voor VIPS
Winkelmandje
  • Steun Emma Kinderziekenhuis

Emma Limited shirt

Image

 

Een sprankelend sportshirt, ontworpen door kinderen in het Emma Kinderziekenhuis. Een symbool van hoop en verbeeldingskracht – en een unieke kans voor alle sporters om een steentje bij te dragen aan het mooie werk van de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. 50% van de opbrengst van dit stoere shirt komen ten goede aan de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis.

Image

Deventrade is met het merk hummel partner van Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Deze stichting is van onschatbare waarde voor zieke kinderen en hun gezinnen. Een persoonlijke ervaring met het Emma Kinderziekenhuis maakte veel indruk en sindsdien zet Deventrade zich op diverse manieren in om de stichting te ondersteunen.

 

Op de Deventrade website lees je meer over de Stichting, onze verbinding, wat we doen & hoe u bij kunt dragen! Onder andere door de aanschaf van het hummel Emma Limited sportshirt.

Design op z’n sterkst!

Wij voegden de ontwerpen van vijf kinderen samen in dit unieke sportshirt. Het shirt is wat ons betreft een kleurrijk bewijs van de creativiteit en veerkracht van kinderen, óók wanneer het tegenzit: een ode aan het leven.

Image

Zoals elk sterk ontwerp, vertelt het shirt voor Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis een krachtig verhaal:

  Zwarte basis als periode van tegenslag & strijd

  Kleuren als beeld van de puurheid & creativiteit die in elk kind door het ‘zwart’ heen stralen

  Gouden logo’s als erkenning van de prestaties die kinderen dagelijks leveren

  Vervaardigd van 100% gerecycled polyester

  Dit shirt straalt hoop, doorzettingsvermogen en overwinning uit!

 

Image

Draag uw steentje bij. Bestel nu!

Bestel het shirt en steek kinderen die het zwaar hebben een hart onder de riem! 50% van de opbrengst van dit stoere shirt komen ten goede aan de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis.

Image

DONEREN

Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis brengt middelen bijeen om haar ambitie te helpen realiseren. Alle hulp is daarbij nodig en welkom. Dat kan op verschillende manieren: lees er meer over op de website.

Image