PSV en Derbystar tekenen overeenkomst voor vier jaar

14-4-2015 - PSV en Derbystar hebben een supplier-overeenkomst gesloten voor de komende vier jaar. Vanaf 1 juli aanstaande kiest de club voor de leverancier van de Eredivisie-bal.


Reactie Toon Gerbrands
Algemeen directeur van PSV Toon Gerbrands is verheugd over het gesloten akkoord met de firma Deventrade, dat naast Derbystar ook onder meer het merk Stanno voert. “Het was voor ons een logische stap om met Derbystar om tafel te gaan, de officiële leverancier van de Eredivisie. Een Derbystar-bal is van goede kwaliteit, stabiel en betrouwbaar. We verheugen ons op deze samenwerking.” Het gesloten contract loopt tot en met medio 2019.

Reactie Arnold de Bruin
Ook Arnold de Bruin, algemeen directeur van Deventrade, is uiteraard erg blij met de overeenkomst. “PSV is een professionele partner in de top van de Eredivisie. Dat ook de top blijft kiezen voor een Derbystar-bal bevestigt dat wij leveren waar wij voor staan en dat is kwaliteit. Wij zijn blij Derbystar de komende vier jaar te mogen presenteren als Preferred Supplier van PSV.”Over Derbystar
Derbystar is al jaren trouwe partner van de Eredivisie en de Jupiler League. Veel topcoaches en spelers in binnen- en buitenland zijn van mening dat Derbystar de beste ballen ter wereld maakt en kwalificeren de Derbystar-voetbal dan ook als dé bal. Dit heeft alles te maken met de unieke vluchteigenschappen van een Derbystar bal. Deze worden gevormd door de combinatie van een aantal factoren, waaronder 32 handgestikte panels, 100% PU-materiaal, een perfecte ronde binnenbal en het juiste contragewicht.

Publiek bepaalt design
Het design van de Eredivisie-bal voor komend seizoen is op een originele wijze bepaald. In samenwerking met de Eredivisie zijn een aantal ontwerpen gemaakt voor volgend seizoen. Uit drie opties heeft het publiek via sociale media vervolgens het definitieve ontwerp voor de eredivisiebal seizoen 2015-2016 mogen bepalen. Deze nieuwe Eredivisie Derbystar-bal schittert komend seizoen dus ook op de velden van PSV.