Nieuws

Nieuw: de hummel Paris teamlijn 

Een jaar na de introductie van de succesvolle Elite teamlijn komt hummel met een nieuwe teamwear collectie, gekenmerkt door een krachtig design in combinatie met de meest hoogwaardige sportmaterialen. De Paris teamlijn bestaat uit een trainingsuit, jacks, tops, een t-shirt en een polo, in zes kleuren.

Designer Gino: ‘Het allereerste begin van het ontwerp komt voort uit iets wat ik steeds vaker zag bij voetballers. Als bijvoorbeeld de jaarlijkse teamfoto’s worden gemaakt, trekken sommige spelers hun shirt met een hand op de rug extra strak, vermoedelijk om hun gespierde torso te accentueren. Dat bracht mij op het idee om een shirt te ontwerpen dat deze eigenschap al van zichzelf had, zonder dat er aan getrokken hoeft te worden, door middel van contrast panels op de juiste plaats in de juiste vorm.

Na enige studie naar de verschillen in lichaamsvormen kwam ik uit bij de zogenaamde “gym body”, gekenmerkt door de inverted triangle (omgekeerde driehoek) met brede schouders en een smalle taille. Een driehoek is de meest sterke vorm, die ik ook in de sport op vele manieren naar voren zie komen. Vanuit deze analyse is de Paris teamlijn ontworpen. De belijning van de collectie accentueert deze vorm en geeft de sporter een zelfverzekerde, krachtige uitstraling.

De nieuwe teamlijn heeft niet alleen een sterk design, maar is ook gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. De lijn bestaat uit een geavanceerde fabric mix, met verfijnde panel uitsnedes, embroidered logo’s en chevrons, SBS-zippers en een grijze mesh binnenzijde die de artikelen verbindt met de hummel Authentic collectie.

Designer Gino: ‘In deze teamlijn komt alles bij elkaar. Het design en de materialen versterken elkaar, net als de kleurstellingen en de rijke details. Voor mij als designer is dat de mooiste manier van werken en ik ben dan ook blij dat de nieuwe collectie eindelijk in de winkels hangt en de sportvelden op kan!’

De hummel Paris teamlijn is nu beschikbaar. De collectie bevat zowel items voor kinderen als voor heren en dames.