Authentic Noir: een exclusieve en verfijnde collectie

De exclusieve hummel Authentic Noir collectie is een smaakvolle bundeling van op teamwear geïnspireerde items met een individualistische benadering. De items zijn ontworpen met in gedachten de (team)speler met het sterke gevoel voor stijl en finesse, wiens onbetwiste smaak door de rest van het team blindelings wordt gevolgd.

Authentic Noir is uitstekend te combineren met de bestaande collectie en vormt een eigenzinnige aanvulling op teamwear. Voor Authentic Noir maakten de designers van hummel verfijnde keuzes voor materialen, afwerking en detaillering. Het resultaat is een collectie waarin het rijke sportieve erfgoed van hummel samenvalt met een krachtige visie op de moderne wensen in sportkleding.

De collectie bestaat uit vier tijdloze items: de half zip top, de top crewneck, de top hooded en de pants.

Authentic Noir Top ½-Zip
De Top ½-Zip (100% PES) heeft een zachte brush aan de binnenzijde voor optimaal draagcomfort. De opstaande kraag van shell-materiaal en de duimsgaten in de mouwen maken de top behaaglijk warm. Van de kraag loopt de rits (SBS-kwaliteit) tot aan de linkerschouder.

Authentic Noir Top Crewneck
Ook de Top Crewneck heeft een zachte brush aan de binnenzijde voor optimaal draagcomfort. Op de borst een stijlvol panel van 100% quilted nylon. In de nek bevat de top een donkergrijs mesh-detail, op de mouwen subtiele, reflecterende piping.

Authentic Noir Top Hooded
De capuchon van de Top Hooded springt in het oog door het gebruik van verschillende materialen (deels mesh, deels polyamide). De top heeft een zachte brush aan de binnenzijde voor optimaal draagcomfort. Op de borst bevat de top een reflecterend hummel logo, op de mouwen reflecterende piping.

Authentic Noir Pants
Ook de Authentic Noir Pants heeft een zachte brush aan de binnenzijde voor optimaal draagcomfort. De broek heeft donkergrijze details, in het aansnoerkoord en het mesh bandje van de steekzakken. De steekzakken zijn voorzien van een rits en hebben een binnenzijde van mesh-materiaal. Ook bij de enkels twee ritsen (SBS-kwaliteit), met een elastische afwerking voor een perfecte fit.