hummel Teamsport Catalogus verschenen!

Met trots lanceren we vandaag al de online versie van de gloednieuwe hummel catalogus! Dat betekent dat u er al volop gebruik van kunt maken. Daarmee nemen we een voorproefje op de papieren catalogus. Deze wordt binnen enkele dagen bij u bezorgd!

Over de nieuwe catalogus
Voordat u doorklikt naar de catalogus: vergeet ook zeker niet om bovenstaande video te bekijken! Deze geeft een mooie impressie van onze geweldige nieuwe clublijn: hummel Valencia. Zonder twijfel een nieuwe klassieker in de hummel collectie. Gemaakt van de meest hoogwaardige sportmaterialen en met een superstrak design, gebaseerd op de kenmerkende detaillering van onze hummel Noir stijl.

Het nieuwe York wedstrijdshirt houdt qua belijning aansluiting met de Valencia collectie, en onderscheidt zich door subtieler logogebruik en een achterzijde geheel van ventilerend mesh. Verderop in de catalogus vindt u o.a. een mooie collectie nieuwe sporttassen (va. p. 214), voetbalschoenen (va. p. 250) en een nieuwe keeperset (‘München’, p. 198).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proud partner

Zoals u ongetwijfeld weet zijn wij daarnaast enorm trots op onze sponsorships, de professionele teams die schitteren in kleding van hummel (o.a. FC Utrecht, Go Ahead Eagles, het NHV en Draisma Dynamo). Ook in dit kader is 2018 een bijzonder jaar: we vieren het 30-jarig jubileum van onze samenwerking met Go Ahead Eagles! Een unieke looptijd in de teamwearbranche, die laat zien hoeveel belang we hechten aan duurzame samenwerkingen. Uiteraard doen we dit jaar nog iets speciaals om dit mooie jubileum te vieren!

Partnership 2.0
Sinds de lancering enkele seizoenen geleden, is Partnership 2.0 bij uitstek het meest succesvolle sponsorconcept voor sportclubs in Nederland. Uw enthousiasme speelt daarin een onmisbare rol! Ook dit seizoen gaan we natuurlijk graag samen nieuwe overeenkomsten aan met sportclubs. We nodigen u dan ook van harte uit in onze Clublounge, waar u samen met uw club kunt rekenen op een unieke sportbeleving.

hummel teamwear in de toekomst
Zoals we eerder dit jaar bekendmaakten, hebben we de licentieovereenkomst met hummel International opnieuw tussentijds verlengd en uitgebreid. Dit betekent dat we nog vele jaren zeker zijn van de verkoop van hummel teamwear, wat fantastisch is voor de continuïteit van ons bedrijf en voor onze samenwerking met u! Dit betekent ook dat ons aanbod is uitgebreid met hummel Footwear en Kids Fashion. 

Wilt u meer catalogi ontvangen? Deze kunt u bestellen via onze verkoop binnendienst of de Dealerlogin!